category iconmeer te doen: eten & drinken

logo lytjepole

't Wantij

familierestaurant

 lees meer »logo It Aude Beuthus

Café '...It Aude Beuthús'

gehele jaar open

Café '...It Aude Beuthús' was vroeger de thuisbasis van de reddingsboot van Schiermonnikoog. Sinds de reddingsboot ... lees meer »


logo logo berkenplas

de Berkenplas

drink- & eethuis

Drink- & Eethuis De Berkenplas is gelegen op circa vijf minuten fietsen vanuit het dorp aan het gelijknamige recreatiemeertje ... lees meer »


logo lytjepole

De Halte

cafetaria

De Halte vindt men in het centrum van het dorp gelegen aan de belangrijkste invalweg met de uit- en instaphalte van de bussen, ... lees meer »


logo lytjepole

De Koffiekajuit

lunchroom

​Croissanterie en lunchroom de Koffiekajuit is een gezellig horecabedrijf op Schiermonnikoog met vele mogelijkheden. Naast de ... lees meer »


logo Strandpaviljoen de Marlijn

De Marlijn

strandpaviljoen

Strandpaviljoen De Marlijn is de meest noordelijke strandlocatie van Nederland. Aangezien het nog op de duinen staat, heeft ons ... lees meer »


logo Ware Jacob

De Ware Jacob

restaurant

Restaurant 'De Ware Jacob' heeft een uitgebreide menukaart met pizza's,vlees- en visgerechten. lees meer »


logo Hotel Brasserie Om de Noord

Hotel Brasserie Om de Noord

hotel/brasserie

Midden in het knusse dorp van Schiermonnikoog staat het gezellige kleine hotel annex brasserie. Hier kan men, behalve lekker ... lees meer »


logo De Tjattel

Hotel de Tjattel

hotel - café - restaurant

Op de mooiste plek van Nederland, Schiermonnikoog, aan de Langestreek, tussen de kerk en de ‘witte vuurtoren’ ligt ons ... lees meer »


logo Hotel Duinzicht

Hotel Duinzicht

hotel - café - restaurant

Hotel Café Restaurant Duinzicht is het gehele jaar geopend. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, pannenkoeken, lunchgerechten, ... lees meer »


logo lytjepole

Hotel Graaf Bernstorff

restaurant

In het hart van de beschermde dorpskern van Waddeneiland Schiermonnikoog ligt Hotel Graaf Bernstorff met comfortabele kamers en ... lees meer »


logo lytjepole

Hotel van der Werff

goede wijn behoeft geen krans

 lees meer »


logo lytjepole

Marina

restaurant

restaurant aan de jachthaven van de oude veerdam. Marlinde Meerdink en Massimiliano Vargui heten jullie er hartelijk welkom. lees meer »logo lytjepole

Schiermonnikoger Vishandel

vers gebakken vis & friet

​Douwe Hellinga had aan de Noorderstreek op Schiermonnikoog een kleine kraam met haring, gebakken visjes, patat en frisdrank. ... lees meer »


logo Vrouwe Jakoba

Vrouwe Jakoba

delicatessen en pizza

Vrouwe Jakoba is van alle markten thuis. We verzorgen de heerlijkste maaltijden, waaronder lekkere pizza's! Daarnaast hebben we ... lees meer »